Ki vagyok?

Engedd meg, hogy bemutatkozzak: Varga András vagyok, Personal Freedom coach, író, költő és szolgáltatás alapú vállalkozók üzleti mentora. Hívj Andrisnak bátran.

2 és fél évvel ezelőtt, amikor Amerikában éltem, meghoztam egy döntést, miszerint az életemet egy másik irányba szeretném tovább vinni.
Hazaköltözésem után önbizalomhiánnyal, társfüggőséggel és céltalansággal küzdöttem. Folyamatos belső viszályok jellemeztek, kerültem az egyedüllét gondolatát is. Mindaddig, amíg el nem érkeztem a mélypontra. Arra a pontra, ahol azt éreztem, hogy kongok az ürességtől.

Ekkor tettem fel magamnak a kérdést, ez vagyok Én?

Ezen kérdés feltétele után szembe kellett néznem önmagammal és meglátnom, miért alakult úgy az életem, ahogy és miért tartok ott, ahol. A szembesítés fájdalmas, ám én azt szoktam mondani, hogy minél fájdalmasabb, annál eredményesebb.

Megtörtént a felelősségvállalás, ezután nem jöhetett más, mint meghatározni, milyen életet szeretnék élni, majd egy újabb kérdést feltenni, ami így szólt:
“Mi az, amit szenvedéllyel tudnék csinálni?”
Ezen a ponton már 22 munkahelyem volt. Jártam a világ számos részein, többet között Indonéziában, európa más országaiban, illetve éltem Athénben és Amerikában is. Sok utazás, rengeteg kaland, rengeteg munka és szórakozás. Tudtam, hogy minden, amit addig tettem, azt nem akarom többé.

Az alkalmazotti munkámat pár hónap leforgása alatt ott hagytam, majd az első vállalkozásom után, hamar rájöttem, hogy a szívemet kell követnem, ha a magas bevétel mellett valóban boldog is akarok lenni.

Követve a szívem hívását, coachinggal kezdtem el foglalkozni. Egyből azt éreztem, hogy ezt ingyen is csinálnám az életem végéig, így minden hidat felégetve magam mögött elkezdtem gőzerővel építeni a coaching vállalkozásomat.
A floridai Transformational Academy-n tanultam, majd itthon számos mentor, coach és csoportos programok által fejlesztettem a tudásomat, a tanulás a mai napig nem állt meg.

Az utóbbi 2 évben több ezer instagram sztorit csináltam, 30nap alatt 30 videót töltöttem fel a youtube-ra. 14 önismereti előadást tartottam, amin összesen több, mint 400-an vettek részt, emellett 6db önismereti csoportot vezethettem, ahol ambiciózus embereket támogathattam.

Számos magyar és külföldi mentorom volt már, a saját magamra költött önfejlesztéssel kapcsolatos befektetéseim meghaladják a 3 millió forintot és ezek által közvetlenül több, mint 80, közvetve több ezer ember életéhez járulhattam hozzá tanácsaimmal.

Az ügyfeleim visszajelzései révén munkám különlegességét a mellbevágóan őszinte, laza és közvetlen stílusom adja és az a biztonságos nyugodt tér, ahol, ahogy ők mondják: "Valahogy egy olyan teret kreálsz, ahol úgy érzem biztonságban vagyok, megnyílhatok neked és tudom, hogy meg fogsz érteni."

Én abban vagyok nagyon jó, hogy nem hagyom a velem szemben ülő egyént bullshitelni.Nem hagyom, hogy megpróbálja előadni nekem azokat a hazugságokat, amikkel önmagát is hiteti, csak úgy mint, ahogy én tettem régen.

Nem hagyom, hogy felületesen akarja megoldani a problémát. Szeretek lemenni a dolgok mélyére és a probléma valódi gyökerével foglalkozni, ami sokszor visszanyúlik évekkel esetleg évtizedekkel korábbra az illető életében.

Írj nekem

Kapcsolat

Email: hello@andrisvarga.com
Telefon:
 +36 30 164 67 97

Írj nekem

Amilyen hamar csak tudok, válaszolok!

Thank you! Your submission has been received!
A manóba! Nem sikerült elküldeni. Kérjük próbáld újra!