Ki vagyok én?

Családomtól kapott nevem Varga András Ádám. Ámbár gyerekként ateistának vallottam magam, egy csodálatos pillanatban egyszer csak felnéztem az égre és köszönetet mondtam valakinek vagy valaminek. 21 éves koromra éltem Athénban és Amerikában, jártam Indonéziában és más európai országokban, ahol szárnybontogatásom közepette ismerkedtem az élettel, ezzel a csodával.

21 évesen hazatértem Amerikai tartózkodásomból, és új életet kezdtem itthon. Ez az új élet egy mélyponttal kezdődött, ebből a mélypontból feltörve alakult ki naturálisan az, hogy emberekkel kezdtem el foglalkozni. Kezdetben a coaching volt az eszközöm, ezzel kapcsolatban végeztem tanulmányaimat itthon.

2021 tavaszán különös találkozások okán intenzív, mély változások indultak el bennem, és azóta a Jelenlét hatására folyamatosan omladoznak le azon korlátok, amiket magamnak hittem. Sejtszinten tudatosult bennem, hogy megérkeztem, nincs okom rohanni. Megjelent egy mindent átható nyugalom, béke.

A Jelenlét állapota szépen lassan kezdte áttranszformálni az életemet. Ekkor mindent eldobtam, minden evilági célommal és vágyammal felhagytam, egyetlen egyet kivéve. Ez az egy a Létezésem Mibenlétét kutatta. Ezen időszak a fizikai világtól visszavonult állapot volt, ám a mélyben minden átalakulni látszott. Ekkor kezdett el tágulni az érzékelésem, és találkoztam Tradicionális Tantra Mesteremmel PadmaShri-vel, ki egy 6000 éves mesteri láncolat része. A tantrikus gyakorlatok egyesítik az ellentmondásos aspektusokat (pl.: férfi-nő), így segítve az egyént a harmónia és egység megtapasztalásában a Felébredéshez. Így léptem rá arra a misztikus utazásra mely önismeretem mélyülése mellett, csodálatos, addig nem ismert öröm és boldogságon keresztül vezetett, és vezet az Önvalóm felismerésnek útján. Így vagy úgy, akik hozzám fordulnak, őket is ebben támogatom.

Életemet a megállíthatatlan kiváncsiság és tanulási vágy hajta. Szabadidőmben amikor épp nem írással foglalkozom, akkor sokat sétálok, szeretek biciklizni és főzni.

Visszajelzések

Transzformatív egyéni folyamatra itt tudsz jelentkezni

Fontos információk

Az első beszélgetés ingyenes. Ezen az alkalmon van lehetőségünk megismerni egymást.

Írj nekem

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni egy első, ingyenes beszélgetésre.

Thank you! Your submission has been received!
A manóba! Nem sikerült elküldeni. Kérjük próbáld újra!